Loading...

Theater & Entertainment FOOD 2017

Theater & Entertainment FOOD 2017 2017-05-26T10:07:38+00:00

Geniet tijdens FOOD, smaken op de Heuvelrug van Theater, entertainment en live muziek.

Babboes
BabboesDe verhalenverteller
Verhalenverteller Babboes is een expressieve verteller, die verhalen met humor tot leven brengt. Tijdens FOOD zal ze vertellen over Anansi, een Caribische spin met wel heel menselijke trekjes. Anansi is meestal liever lui dan moe, maar ook listig en vindingrijk – vooral als er iets te eten is!
Babboes vertelt haar verhalen op beide festivaldagen op het halve uur, dus 12.30, 13.30, 14.30, 15.30 en 16.30 uur.

Burning raspberries
Burning raspberriesIwan Dam
Een spectaculaire straattheater-act die entertainment combineert met koken. Een voorstelling die op een poëtische manier speelt met rook, vuur, geuren en smaak. Theatermaker en acteur Iwan Dam was dit seizoen te zien in “Buurman en Buurman worden beroemd”. Daarnaast maakt hij al jaren voorstellingen waarin hij kookt. Altijd met het uitgangspunt dat het eindresultaat opgegeten moet kunnen worden.
Burning Raspberries wordt op beide festivaldagen gespeeld om 13.00 en 15.00 uur.

Luciano Gelati
Luciano GelatiStan Lambregts de zingende ijscoman
Stan Lambregts is Met zijn mobiele ijsbak gevuld met Italiaans ijs, gezongen Italiaanse aria’s en de nodige humor trakteert Luciano iedereen op een flinke doses mediterrane sentimenten. Is hij Is hij operazanger of ijscoman? Of misschien wel allebei? IJsco Figaro zingt altijd vrolijke operamelodietjes totdat er iets vreselijk misgaat met zijn ijs. Dan zijn de liedjes ineens niet meer zo vrolijk. Gelukkig helpen de kinderen hem met het oplossen van het probleem. IJsco Figaro kan weer vrolijk zingen. In deze grappige, korte voorstelling introduceert Stan Lambregts klassieke muziek met een vette knipoog bij kinderen vanaf 2 jaar.
Luciano Gelati is zondag aanwezig op FOOD
Swingtuition
SwingtuitionMuzikale omlijsting
Ook op deze editie van FOOD, smaken op de Heuvelrug kun je genieten van muziek. Het combo Swingtuition zal het festival op de Historische tuin van Bartiméus opluisteren met hun muziek. Viool, gitaar, contrabas en zang, een fijne combinatie voor een heerlijk zomerse sfeer.
MOODlab
MOODlab Art Y Shock
Wil je je even anders voelen dan je je op dat moment voelt? Bestel dan hét drankje of hapje wat aansluit bij de ‘bui’ die je zou willen hebben. Vrolijk, energiek, moedig of verliefd… je bent er nog maar een paar slokken of happen van verwijderd.
Biechttipi
Biechttipi Art Y Shock
Kom langs in onze Biechttipi en vertel over jouw raarste, lekkerste, bizarste of meest vieze eetervaring. Net als in een echte biecht, praat je tegen iemand die je niet kunt zien en die jou niet kan zien. Om je na deze diepgaande ervaring met een gerust gemoed verder te laten gaan, geven we je aan het einde een opkikker.
Eetbare jurken
Eetbare jurken Art Y Shock
Van ver ruik je ons al aankomen en als we voorbij lopen wil je ons direct opeten. Wat denk jij dat wij zijn?