Loading...

Praktische informatie FOODproof 2018

Praktische informatie FOODproof 2018 2018-05-22T21:27:09+00:00

Datum en openingstijden FOODproof

  • Datum: zondag 10 juni 2018
  • Openingstijden: 11.00 tot 21.00 uur

Toegang

  • Entree voor volwassenen € 7,50, kinderen t/m 18 jaar gratis
  • Theater, workshops en muziek zijn bij de prijs inbegrepen
  • U kunt bij de entree betalen met pin en contant geld, er is geen gelduitgiftepunt (pinautomaat) aanwezig op het festival wij adviseren u contant geld mee te nemen
  • Honden zijn helaas niet toegestaan

Parkeren

U kunt parkeren op het terrein vlak voor het festival (indien vol kunt u parkeren aan de overkant van de straat bij het Grote Bos op paar minuten loopafstand)

FOODproof bij slecht weer

Het festival gaat ook bij regen gewoon door!

Met de fiets

Wij raden iedereen aan om met de fiets te komen. Het festivalterrein is zowel vanaf de Driebergsestraatweg als de Oude Arnhemse Bovenweg goed bereikbaar

Met het OV

FOODproof is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken. Stap uit bij halte Bartimeushage met bus 56 via de Oude Arnhemse Bovenweg of halte Boswijklaan als je bus 50 via de Driebergsestraatweg neemt

Met de auto

Indien je met de auto komt, dan volg je: Oude Arnhemse Bovenweg. Volg hiervoor de borden P voor FOODproof

Routebeschrijving auto

Vanaf richting Utrecht: Volg de A12 richting Arnhem, neem afslag 20 (Driebergen-Zeist) en volg de N225 richting Doorn. Vlak na aanvang bebouwde kom Doorn linksaf (Berkenweg), volg de borden met P voor FOODproof. Bij het kruispunt Oude Arnhemse Bovenweg / Drift / Willem de Zwijgerlaan linksaf richting Driebergen.

Vanaf richting Arnhem: Volg de A12 richting Utrecht, neem afslag 22 (Maarsbergen). Einde afslag rechtsaf richting Leersum, doorrijden tot aan rotonde. Op de rotonde 1e afslag nemen. Volg de N225 richting Doorn. Door het centrum van Doorn weg vervolgen. Vlak na de bebouwde kom rechtsaf (Berkenweg), volg de borden met P voor FOODproof. Bij het kruispunt Oude Arnhemse Bovenweg / Drift / Willem de Zwijgerlaan linksaf richting Driebergen.

Vanaf richting Hoevelaken: Volg de A28 richting Utrecht, neem afslag Maarn en sla, bij het einde van de afslag, linksaf en neem de N227 richting Maarn/Doorn. In het centrum van Doorn rechtsaf (kruispunt met stoplichten). Vlak voor het einde van de bebouwde kom rechtsaf (Berkenweg), volg de borden met P voor FOOD. Bij het kruispunt Oude Arnhemse Bovenweg / Drift / Willem de Zwijgerlaan linksaf richting Driebergen.

Datum en route

Zaterdag 10 juni op Historische Moestuin Bartiméus
Oude Arnhemsebovenweg
3941 ZX Doorn
Tijd: 11.00 uur tot 21.00 uur

Parkeren

Zaterdag 10 juni op Historische Moestuin Bartiméus
Oude Arnhemse Bovenweg
(indien vol kunt u parkeren aan de overkant van de straat bij het Grote Bos op paar minuten loopafstand)

Entree

Toegang € 7,50 euro. Kinderen t/m 18 jaar gratis. NB: deelname aan workshops en genieten van theater en muziek is inbegrepen bij de entreeprijs. Hiervoor worden geen additionele kosten in rekening gebracht.