Loading...

Praktische informatie FOOD 2017

Praktische informatie FOOD 2017 2017-06-08T13:46:00+00:00

Datum en openingstijden FOOD, smaken op de Heuvelrug

  • Datum: 10 en 11 juni 2017
  • Tijden: 12.00 tot 17.00 uur

Toegang

  • Entree voor volwassenen € 7,50, kinderen t/m 18 jaar gratis
  • Workshops, theater en muziek zijn bij de prijs inbegrepen
  • Geen pinautomaat op en om het terrein aanwezig, wij adviseren contant geld mee te nemen
  • Honden zijn niet toegestaan

Parkeren

Parkeer uw auto aan de Oude Arnhemsebovenweg 1d, bij de kazerne (vanaf hier wordt u per pendelbus in 2 minuten naar het festivalterrein vervoerd)

FOOD bij slecht weer

Het festival gaat bij regen gewoon door. Bijna alles is overdekt!

Met de fiets

Wij raden iedereen aan om met de fiets te komen. Het festivalterrein is zowel vanaf de Driebergsestraatweg als de Oude Arnhemse Bovenweg goed bereikbaar.

Met het OV

FOOD, smaken op de Heuvelrug is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken. Stap uit bij halte Bartimeushage met bus 56 via de Oude Arnhemse Bovenweg of halte Boswijklaan als je bus 50 via de Driebergsestraatweg neemt.

Met de auto

Indien je met de auto komt, dan kun je deze parkeren op het parkeerterrein van de Van Braam Houckgeestkazerne van de Mariniers Doorn. Hanteer hiervoor het adres: Oude Arnhemse Bovenweg 1d. Volg hiervoor de borden P voor FOOD, smaken op de Heuvelrug. Je kunt gratis gebruik maken van de beschikbare pendelbussen (2 minuten rijden) van en naar het festivalterrein.

Routebeschrijving auto

Vanaf richting Utrecht: Volg de A12 richting Arnhem, neem afslag 20 (Driebergen-Zeist) en volg de N225 richting Doorn. Vlak na aanvang bebouwde kom Doorn linksaf (Berkenweg), volg de borden met P voor FOOD. Bij het kruispunt Oude Arnhemse Bovenweg / Drift / Willem de Zwijgerlaan linksaf richting Driebergen. Bij de Stamerweg (tweede afslag links) vindt u de hoofdingang van de kazerne.

Vanaf richting Arnhem: Volg de A12 richting Utrecht, neem afslag 22 (Maarsbergen). Einde afslag rechtsaf richting Leersum, doorrijden tot aan rotonde. Op de rotonde 1e afslag nemen. Volg de N225 richting Doorn. Door het centrum van Doorn weg vervolgen. Vlak na de bebouwde kom rechtsaf (Berkenweg), volg de borden met P voor FOOD. Bij het kruispunt Oude Arnhemse Bovenweg / Drift / Willem de Zwijgerlaan linksaf richting Driebergen. Bij de Stamerweg (tweede afslag links) vindt u de hoofdingang van de kazerne.

Vanaf richting Hoevelaken: Volg de A28 richting Utrecht, neem afslag Maarn en sla, bij het einde van de afslag, linksaf en neem de N227 richting Maarn/Doorn. In het centrum van Doorn rechtsaf (kruispunt met stoplichten). Vlak voor het einde van de bebouwde kom rechtsaf (Berkenweg), volg de borden met P voor FOOD. Bij het kruispunt Oude Arnhemse Bovenweg / Drift / Willem de Zwijgerlaan linksaf richting Driebergen. Bij de Stamerweg (tweede afslag links) vindt u de hoofdingang van de kazerne.

Datum en route

Zaterdag 10 & zondag 11 juni op Historische Moestuin Bartiméus
Driebergsestraatweg 44 (U kunt parkeren aan de Oude Arnhemsebovenweg 1d)
3941 ZX Doorn
Tijd: 12.00 uur tot 17.00 uur

Parkeren

Zaterdag 10 & zondag 11 juni op Historische Moestuin Bartiméus
Oude Arnhemse Bovenweg 1d
Vanaf hier rijden er continu pendelbusjes van en naar het festivalterrein (2 minuten reistijd)

Entree

Toegang € 7,50 euro. Kinderen t/m 18 jaar gratis. NB: deelname aan workshops en genieten van theater en muziek is inbegrepen bij de entreeprijs. Hiervoor worden geen additionele kosten in rekening gebracht.