Reserveer een plaatsje in het pop-up restaurant op FOOD 2017.
Ambachtelijk bereide gerechten met fantastische culinaire twists en ‘ultimo’ respect voor het product maken dat je naar huis gaat met een hoofd vol inspiratie en een prettig gevulde maag.
Een 5-gangen walking dinner (ook vegetarisch verkrijgbaar).
Reserveren? Klik op de foto!
Een eigentijdse variant op een klassieker uit de Nederlandse keuken. Knapperige citroenboontjes, ragfijne snijboontjes met ziltige zeesla en rivierkreeftjes uit het groene hart.
Healthy veggie hot dog
Een speltbroodje met gegrilde prei. Hazelnoten, overjarige geitenkaas, snijbiet en kruidige bloemen
Noordzee en heuvelrug
Gepekelde makreelfilet. Met lokale mosterdsla, zoetzure komkommer en gegrilde koolrabi. Rabarberjus
De zondebok
Gestoofd vlees van bokjes in vinaigrette van rode ui en munt. Bouillon van gerookte aardappel met groene aspergelamellen en rogge.
Zomers
Hangop met vlierbessenjus, engelwortelkoek met boekweitgrutten en Cothense kersen