Loading...

FOODmarkt 2016

FOODmarkt 2016 2017-03-06T21:11:19+00:00

Op deze pagina een overzicht van alle deelnemers aan de FOODmarkt 2017.

De buurjongens
De buurjongensSchuttingen
Toe aan een nieuwe schutting? De Buurjongens maken hier een feestje van! Zij ontwerpen schuttingen om je tuin tot leven te brengen!
Patisserie van Barneveld
Patisserie van Barneveld
Erik Zillig uit Driebergen gebruikt de recepten van zijn grootvader om heerlijke appeltaarten te maken. Tijdens FOOD zal hij verse appeltaart maken en neemt hij nog meer lekkers mee!

Carolien Hankel
Carolien HankelZelfstandig illustrator/grafisch vormgever
Speciaal voor FOOD 2016 maakte ik 6 illustraties van ‘mixed up’ fruit en groentes, waaronder de Pepeer (peer en een peper) en de Bananas (banaan en een ananas). Dankzij de vele leuke reacties die ik vorig jaar heb mogen ontvangen heb ik ook dit jaar weer erg veel zin om mijn ‘froente en gruitjes’ te laten zien aan het publiek!
Het serviesfabriekje
Het serviesfabriekje
In het keramisch atelier Het Serviesfabriekje ontwerpen Floortje en Wanne Roetemeijer kandelaren, servies, vazen en schalen. Tijdens FOOD tonen zij hun mooiste werk!

De Natuurkok
De NatuurkokDanielle Berghmans
Danielle Berghmans kookt boven een vuurtje in een heksenketel soep met ingrediënten uit de natuur. Ook laat zij zien hoe je van kruiden lekkere sauzen en oliën kan maken! En heb je al eens meelwormen geproefd?

Lekker
LekkerDriebergen
Tijdens FOOD kun je bij als fijnproever terecht bij LEKKER. Zij zorgen voor heerlijke streeksappen en streekbier, maar verzorgen voor de goeie trek ook quiches, broodjes en soepen!

Gelati di Rozy - Ijs uit Amerongen
Gelati di Rozy - Ijs uit Amerongen
Mark Cappenburg maakt ijs van vers fruit, boerenmelk, dat vrij is van kleurstoffen, geurstoffen en smaakstoffen en dat proef je! Op 10 en 11 juni staat zijn ijstruck op de Historische tuin van Bartiméus.

De Wij-Vorm
De Wij-VormDesign - Nienke van der Pol
De Wij Vorm is een lokale conceptstore voor design, wonen en interieur. In de winkel zijn o.a. producten te vinden van eigenaresse en ontwerper Nienke van de Pol. Tijdens FOOD laat zij verschillende producten zien zoals glazen, karaffen, servies en voorraadpotten uit de POL collectie. Voor de stichting 100% Heuvelrug ontwierp zij in 2013 de design waterkruik.
Kraaybeekerhof
KraaybeekerhofOpen keuken
Alle facetten van Kraaybeekerhof versterken elkaar dit jaar op FOOD. De academie toont de opleidingen die ze biedt, het restaurant geeft een voorproefje van al het lekkers dat ze maken en de landgoedwinkel verkoopt producten afkomstig van het mooie landgoed in Driebergen.

Landgoedwinkel Kraaybeekerhof
Landgoedwinkel Kraaybeekerhof
Tijdens FOOD zal de landgoedwinkel Kraaybeekerhof in volle glorie aanwezig zijn. Ben je op zoek naar groente en fruit, bloemen uit de tuin of verschillende soorten jam of fruitsappen, dan ben je bij de Landgoedwinkel aan het juiste adres!

Biologische paddenstoelen
Biologische paddenstoelenDirk de Vries
Op zondagmiddag is Dick de Vries aanwezig met zijn zelfgekweekte én biologische paddenstoelen. Hij vertelt over het kweken en zijn verschillende producten!