Loading...

Drive In Bioscoop

Drive-in bioscoop
Het hoogtepunt van ons filmfestival is de ‘Drive-in’ bioscoop bij de Marinierskazerne in Doorn, waar de kaskraker ‘Storm’ vertoond zal worden,
met Barry Atsma in de hoofdrol. De film zal vertoond worden op Midsummernight, vrijdag 21 juni 2013, op het terrein van de Mariniers kazerne. De Mariniers zijn mede organisator van de Drive-in bioscoop. Vanaf 21.30 uur gaat het terrein open en heeft plaats voor ongeveer 150 auto’s. In het voorprogramma is een DJ en een voorfilm van de Mariniers in actie. De hoofdfilm ‘Storm’ begint rond 22.30 uur. Bezoekers stemmen het geluid af via FM radio.

Marine 525 jaar
De Koninklijke Marine bestaat dit jaar 525 jaar en blikt in dit jubileumjaar terug op een rijke, maritieme geschiedenis. Innovatie en ambitie zijn altijd belangrijke pijlers geweest in de ontwikkeling van de organisatie en hebben geleid tot een moderne, flexibele organisatie met uitermate gemotiveerd personeel dat veiligheid biedt op en vanuit zee. Vandaag de dag is de vraag naar de expertise van de Koninklijke Marine bij internationale conflicten groot en zal naar verwachting de komende eeuw verder toenemen. De Koninklijke Marine zal ook in de toekomst een aanzienlijke rol blijven vervullen ter bescherming van de Nederlandse en internationale welvaart en de handelsbelangen overzee.

2017-02-07T17:27:52+00:00