Loading...

Meld je aan voor CREATE 2016

CREATE! is de talentenjacht voor jongeren van de Utrechtse Heuvelrug. Ben jij (of ken jij) iemand tussen de 12 en 20 jaar met de mooiste stem, beste grappen, strakste dans-moves of ben je talentvol kunstenaar of ontwerper? CREATE! daagt je uit om te laten zien wat je kan voor een fantastisch publiek en vakkundige jury, op 6 november in Grand Café Bergse Bossen in Driebergen.
Je kunt je inschrijven voor dans, zang, muziek, comedy, film en beeldende kunst. Een jury, bestaand uit professionals en bekende Nederlanders uit de culture sector, zal de winnaars kiezen. Ook is er een publieksprijs. Voor de winnende talenten staan prachtige prijzen klaar. Wat dacht je van een masterclass om jouw talent verder te ontwikkelen? Inschrijven en informatie vind je op www.createheuvelrug.nl.
CREATE! Heuvelrug is een initiatief van de stichting 100% Heuvelrug en wordt geproduceerd in samenwerking met Hotel Grand Café Bergse Bossen, mede dankzij financiële steun van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. 100% Heuvelrug organiseerde de afgelopen twee jaar CREATE!, en Bergse Bossen de Jong Talenten Avond. De samenwerking moet leiden tot het vinden van nog meer en nog betere talenten.
2017-02-07T17:27:51+00:00