Loading...

CREATE! Heuvelrug

Kom zondag 5 oktober naar de talentenjacht CREATE! Heuvelrug in De Binder in Leersum voor dertien spetterende optredens van talentvolle jongeren op de Utrechtse Heuvelrug. In het voorprogramma zal aanstormend talent DJ Luna Ludmila met house en techno sounds de zaal warmdraaien. Ray Klaassen, bekend van The Voice of Holland, treedt op tijdens de afterparty.

Update: er zijn 15 inschrijvingen binnengekomen! We openen de avond met Luna Ludmila en Ray Klaasen zal met een optreden de avond afsluiten.

Op het programma staan diverse zang acts, een dans act, bandoptredens en een DJ. Het is natuurlijk leuk als deze jongeren enthousiast worden aangemoedigd door een bomvolle zaal toeschouwers. De vakjury, bestaande uit singer-songwriter Ray Klaassen, DJ Luna Ludmila, musicalster Guillermo Lansman en danseres Sharona Raghoenandan beoordelen de optredens.

Alle kandidaten maken kans op het winnen van masterclasses bij de juryleden om hun talent te ontwikkelen en een plek in de finale bij CREATE-Extreme in 2015. CREATE! is al een paar jaar een succes in Zeist. DJ Luna Ludmila brak daar een paar jaar geleden door tijdens en draait inmiddels met bekenden als DJ Hardwell, Eric de Man en Melon.

De toeschouwers kunnen hun stem uitbrengen voor de publieksprijs. Alle kandidaten moeten dus zoveel mogelijk vrienden, familie en fans meenemen! Het evenement is inspirerend voor alle jongeren die van muziek en andere (podium)kunst houden.

Toegang, €2, – inclusief een consumptie.

Inloop 16.00 uur met DJ Luna Ludmila,
Start optredens talentenjacht 16.30 uur.

Jongeren met verstand van licht en techniek kunnen zich aanmelden voor de crew via info@100procentheuvelrug.nl.

2015-05-12T09:36:56+00:00