Loading...

CREATE! Heuvelrug 4 oktober 2015

Zondag 4 oktober organiseert Stichting 100% Heuvelrug de tweede editie van CREATE! Heuvelrug. Tijdens dit talentenpodium delen creatieve jongeren uit de Heuvelrug hun talent. De middag zit vol energieke optredens, mooie exposities en meer.

Geniet van de mooiste acts door de jonge talenten. Zij krijgen feedback van een vakkundige jury vol bekende gezichten: Ray Klaassen (The Voice of Holland), Redouan Hergelink (So You Think You Can Dance) en Perry Hoogendijk (Koninklijk Concertgebouworkest). De presentatie ligt deze middag in handen van Meike van der Veer (The Voice of Holland). Aan het eind van de dag worden door Meike de prijzen overhandigt aan de deelnemers. Dit jaar wordt ook de Jongeren Cultuurprijs van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug uitgereikt aan één van de deelnemers van CREATE! Heuvelrug.

Naast de optredens is er op het festival nog veel meer te ontdekken. Bekijk mooie foto-exposities, laat een henna tattoo zetten, trek je gekste bek voor grappige foto’s in de photobooth (en zet ze gelijk op Facebook, Twitter of Instagram) of laat jouw eigen portret tekenen door de sneltekenaar (op een iPad!).

Noteer 4 oktober in je agenda en kom genieten van een creatieve en gezellige zondag in de Heuvelrug. Leuk voor jong en oud!
Meld je hier aan voor het evenement op de Facebookpagina.

Waar
De Binder, Hoflaan 29 Leersum

Wanneer
Zondag 4 oktober van 12:00 uur tot 17:00 uur

Entree (NB: entreekosten kunnen alleen contant worden betaald, er is geen pin aanwezig)
€ 2,50 voor jongeren tot 18 jaar (inclusief consumptiebon)
€ 5,- voor volwassenen (inclusief consumptiebon)

CREATE! Heuvelrug
(zie Facebook-event)
Zondag 4 oktober 2015, 13:00 uur
De Binder, Leersum

Wil je een indruk krijgen van het evenement Create? Bekijk dan de trailer!

Create poster new

2017-02-07T17:27:51+00:00